Het is dit keer geen parcours voor kinderen die zondag 17 februari geopend wordt in Utrecht, maar een speciale indoor obstacle run voor volwassenen. Dit gloednieuwe indoor obstacle parcours is de allereerste in heel Nederland.

Het team Crossfit U1, de organisatie van het obstacle parcours, liet weten dat ze graag het plezier van volwassenen wil bevorderen. Mensen kunnen bijvoorbeeld samen trainen. Daarnaast is het obstacle parcours geen makkelijk parcours en daarom niet geschikt voor kinderen. Er is hier bewust voor gekozen zodat het geen speeltuin effect krijgt. Crossfit U1 laat wel weten dat het parcours zowel voor beginners als gevorderden van obstacle running geschikt is.

Op de open dag, die zondag 17 februari om 11:00 s’ochtends begint, vinden verschillende ‘ challenges’ plaats. Daarnaast zijn er nog speciale kortingen op de lessen die je kunt nemen, gratis drankjes en leuke activiteiten om aan mee te doen. Crossfit U1 liet weten dat er ook nog een speelkwartier is “ niemand kan namelijk onze halfpipe weerstaan”.

Dus of je nu komt uit de wereld van obstacle running, je een fan bent van obstacle running, of dat je iemand bent die houdt van een uitdaging, het obstacle parcours is voor iedereen een bezoek waard, aldus team Crossfit U1.

Via de website http://www.u1obstacles.nl/ zijn losse tickets te bestellen, deze zijn gemakkelijk in te plannen op de tijden dat jij zou kunnen komen.