In het voormalige Tivoli Oudegracht komt onder andere een hotel, een kinderopvang, horeca en ruimte voor culturele ondernemingen. Het plan is dat het nieuwe complex eind 2020 geopend is voor het publiek.

Het oude pand, gevestigd op de Oudegracht 245, staat sinds 2014 deels leeg omdat Tivoli zich verplaatste naar Vredenburg in kader van een fusie met Muziekcentrum Vredenburg. Ter voorkoming van krakers of schade heeft de gemeente het in de tussentijd verhuurd aan Kytopia, de creatieve broedplaats van muzikant Kyteman.

De selectie voor de geïnteresseerde kopers was geen korte procedure. Het bestond uit een tender van twee rondes. In de eerste ronde deelden de geïnteresseerden hun idee voor het pand. De drie gekozen partijen die hierna door waren mochten met de gemeente hun idee uitwerken tot een schetsontwerp. Hierna selecteerde de gemeente de winnaar. Ontwikkelaars Stadswaarde Vastgoed en Douwe van Akkerveeke wonnen de aanbesteding van het pand. In de tender was de minimale verkoopprijs €2.697.000, maar het bod van de winnende partij was hoger.

Vier Utrechtse ondernemers die samenwerken onder de naam 4U gaan er ambachtelijke producten maken in de brasserie  waar een koffiebranderij, bierbrouwerij en een bakkerij te vinden is. In de grote zaal komt een restaurant en het podium in de grote zaal is straks een plek voor Utrechts talent en voor Utrechtse culturele organisaties. In het andere gedeelte wordt onder meer een hotel en kinderopvang gevestigd.