In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een aanstootgevende graffiti tekst geplaatst op het 24 Oktoberplein, de plaats van de schietpartij op 18 maart. Op dezelfde avond vond een stille tocht plaats. De tekst was hierdoor extra confronterend. Op zaterdagochtend is deze tekst afgeschermd door de gemeente.

In de boodschap staat een duidelijke verwijzing naar de verdachte Gökmen T. ‘Jouw halve kont staat open.’ Deze quote verwijst naar een fragment van GeenStijl dat in 2011 op het internet is verschenen. T. maakte in dit fragment een opmerking over de kleding van de interviewster van het programma. Volgens de T. was dit te bloot.

Artikel 4:4.1 uit de algemene plaatselijke verordening (APV) van Utrecht wijst er onder andere op dat het verboden is om op een openbare plaats graffiti te plaatsen. Daarnaast meldt de Gemeente Utrecht dat kwetsende graffiti teksten en afbeeldingen binnen 24 uur worden verwijderd. De wijkopzichter geeft de opdracht om de graffiti in openbare ruimte te verwijderen. Bij kwetsende teksten overlegt hij eventueel met het wijkbureau of de politie.