Eindelijk is het dan zover. Het allerlaatste seizoen van Game of Thrones is ook in Nederland te zien. De Nederlandse Game of Thrones-fans kunnen de komende tijd hun hart ophalen op Utrecht centraal. Daar staat op dit moment de Game of Thrones-experience. De pop-up experience is neergezet door Ziggo, op een van de pop-up locatie op Utrecht centraal station, ter ere van het achtste en laatste seizoen van de HBO-serie. De pop-up experience zal tot 21 april geopend zijn voor bezoekers.

De experience
In de pop-up experience zijn enkele kledingstukken uit de serie te zien. Verder is de echte Iron Throne, die centraal staat in de serie, vanuit de Verenigde Staten overgevlogen zodat de bezoekers zich volledig kunnen inleven in de karakters uit de serie.

Het laatste seizoen
HBO heeft aangekondigd dat dit het achtste en tevens het laatste seizoen zal zijn voor de populaire serie. Dit laatste seizoen is op 14 april in premiere gegaan in de Verenigde Staten, maar is vanaf 15 april te zien in Nederland bij Ziggo. In dit laatste seizoen zal in zes afleveringen duidelijk worden wie er eindelijk eindigt op de Iron Throne.

De Game of Thrones Experience is gratis te bezoeken, en zal elke werkdag geopend zijn van 8:00-20:00.
Op zaterdag van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00.