Gisteren, donderdag 2 november, heeft Miss Montreal opgetreden in, de wat kleinere zaal, De Helling in Utrecht. Na grote shows te hebben opgevoerd, vond Sanne Hans het tijd om weer naar wat kleinere zalen te gaan. De kaarten voor haar concert waren uitverkocht volgens De Helling en er waren enthousiaste reacties van de bezoekers van het optreden.

Na een grote show in de HMH en een druk jaarlijks festivalschema heeft Sanne besloten om in kleinere zalen te gaan optreden. Miss Montreal geeft aan niet te hebben kunnen genieten van alle speciale momenten tijdens haar eerste album dat was opgenomen in een huis in Portugal, omdat er toen zoveel gebeurde in haar leven. De clubtour bestaat dan ook volgens haar uit avonden die in het teken staan van een stap terug in de tijd. Persoonlijke liedjes die ze eerder gezongen heeft, maar ook nieuw werk zal ze laten horen. 

De fans van Sanne schrijven op de social media van Miss Montreal tevreden berichtjes als: ‘Lieve #SanneHans, wat was het weer leuk! en ‘Je shows zijn altijd een feestje!’. Lotte van Linschoten, bezoeker van het optreden van Miss Montreal, zegt: ‘Ik vond het leuk dat het optreden van Sanne in een wat minder grote zaal was, dat zorgt toch gelijk voor een heel andere sfeer. Dus ik vind het wel een goede keuze van Miss Montreal om in wat kleinere zalen te gaan optreden.’ 

Miss Montreal gaat verder met haar clubtour door het land. Haar laatste show van deze tour zal plaats vinden in Mezz, Breda op 20 april 2018.