Elk jaar reikt Entree Magazine een prijs uit aan horecazaken, en dit jaar is De Beurs genomineerd voor een Entree Awards voor de categorie Best Restyling. De Entree Award word uitgereikt op 27 november.

De Entree Awards is een prijs dat ieder jaar uitgereikt wordt door Entree Magazine aan horecazaken en hotels die nieuw zijn geopend of een transformatie hebben ondergaan. Deze prijs word uitgereikt door het horecablad Entree Magazine en dit jaar is de Beurs genomineerd voor een Entree Award voor de categorie Best Restyling. Theo Burger, eigenaar van De Beurs, en ook zijn team, zijn erg blij met de nominatie voor Best Restyling en kijken uit naar de Entree Awards op 27 november.

Entree Magazine is een horecablad dat iedere maand verschijnt. Elk jaar reiken zij een Entree Award uit die door één vakjury en tien horecaprofessionals beoordeeld worden. De jury en de professionals hebben alle nieuwe of vernieuwde horecazaken en hotels bekeken en geanalyseerd, om vervolgens de beste te verdelen in tien categorieën. Uiteindelijk zijn er 55 zaken genomineerd waaronder De Beurs.