In deze rubriek onderwerpt de redactie opvallend geklede Utrechters aan vragen over hun stijl en modieuze keuzes. Deze week beste vrienden Ivo (20) en Remo (21).

Waar komen jullie outfits vandaan?
Remo: De schoenen zijn van Filling Pieces en mijn broek is van Scotch&Soda. De sweater en pet van Ralf Lauren en mijn jas van Levi’s.
Ivo: We zien er vandaag wel héél erg hetzelfde uit trouwens. Mijn schoenen zijn ook van Filling Pieces en mijn jas ook van Levi’s. Ik heb sokken van de American Today, gekregen voor Sinterklaas. De broek van Diesel en de undies daaronder van Calvin Klein. Een trui van G-Star, het horloge van Skagen en mijn kapsel van Bamberio Sandrino
Remo: Oh ja, ik onderscheid me nog een beetje van Ivo’s outfit met mijn sjaal die van de H&M is.

Wat zijn je favoriete winkels in Utrecht?
Remo: De Andersom.
Ivo: Maat, dat is een coffeeshop.
Remo: Ja weet ik. Nee maar even serieus, ik koop de meeste kleren online.
Ivo: Ik ook vrijwel alles. Maar de Spar bij mij op school is relaxt en ik ga ook vaak naar de Appie.

Wie is je mode-icoon?
Ivo: Remo. Moet jij Ivo zeggen!
Remo: Ik vind Jessica Lee wel tof, haar vibe zeg maar. Ondanks dat ze een chick is.

 Hoe omschrijven jullie je stijl?
Ivo: Best wel verschillend. Ik heb een aantal nette dingen, een beetje classy. Ook gewoon casual, een beetje de fuckboy-outfit.
Remo: Ik heb deze vraag zelf een keertje aan iemand gesteld, en zijn antwoord was hipster en fuckboy. Ik kan me daar wel in vinden.

Welke trend wil je nooit meer terugzien?
Ivo: Naveltruitjes bij te dikke meisjes en chicks die geen strakke broek dragen waarbij de kont hangt en je hun billen niet kan zien.
Remo: Wijde broekspijpen, bij meisjes en jongens. Het lelijkste vind ik als de broeken eerst skinny zijn en dan wijd worden. Spijkerrokjes trouwens ook! Bij meisjes dan he haha.

Wat is je grootste miskoop?
Ivo: Mijn moeder had een trui voor mij gekocht voor 200 euro en een maand later stond er 50% korting op en was hij maar honderd. Verder heb ik nooit echt een grote miskoop gehad.
Remo: Ik heb een gele regenjas gekocht die ik maar vier keer heb gedragen. Hij is vet, maar ik kan hem niet combineren.