In deze rubriek onderwerpt de redactie opvallend geklede Utrechters aan vragen over hun stijl en modieuze keuzes. Deze week: Lola (16).

Met wie hebben we hier te maken?
Ik ben Lola en ik ben 16 jaar oud. Ik zit nog op de middelbare school in het vierde jaar van de havo.

Wil je later ook iets met mode gaan doen?
Ja! Ik wil fashion en branding op de AMFI gaan studeren. Ik wilde eerst altijd fashion en design studeren en ben daar toen ook naar de open dag geweest. Na de open dag is mijn mening echter veranderd en heb ik voor fashion en branding gekozen, dit vond ik toch het leukste.

Waar komt je outfit vandaan?
Mijn spijkerjasje komt van de Bershka, mijn zwarte trui is van Kappa, mijn spijkerbroek is van de H&M en mijn nek/heuptasje is van Frans.

Wat is je favoriete winkelstad?
Utrecht. De leukste winkels in Utrecht vind ik de Episode, een tweedehands kledingwinkel, de Urban Outfitters, de Bijenkorf en de Pull en Bear.

Wat zijn je favoriete merken?
Mijn favoriete merken zijn Daily Paper, Kappa,Levi’s en Comme des garcons. Als ik een favoriet merk zou mogen kiezen is dat denk ik Kappa.

Doe je ook aan online shoppen?
Ja! Ik hou evenveel van online shoppen als van shoppen in een stad maar het gemak van iets leuks op je laptop zien en het meteen kunnen bestellen spreekt mij wel aan. Mijn favoriete online winkel is Urban Outfitters, daar zit ik wel het meest op denk ik.

Wat is je grootste miskoop?
Roze Dr. Martens. Een hele grote miskoop haha. Ik kocht ze in eerste instantie omdat ik ze cool vond. Ik kon ze nergens mee combineren en vond ze ook niet lekker zitten. Ik heb ze één keer gedragen en daarna nooit meer.