UTRECHT – ‘Follow the Pizza’ is een nieuwe actie, gestart door Domino’s Pizza, waarbij de consument een gratis pizza kan winnen. Dit kan door de bezorger te volgen. Morgen om 12:00 uur gaat de actie in Utrecht van start.

In alle Domino’s Pizza winkels is het ‘GPS Tracker’ systeem geïntroduceerd. Het systeem zorgt ervoor dat de klant zijn bestelling van winkel tot aan de eindbestemming kan volgen. “Met deze actie willen we dit systeem op een leuke manier bekend maken”, zegt  Casper Mooyman, senior digital development manager van het pizza bezorg- en afhaal bedrijf.

Naar aanleiding van dit nieuwe systeem is de actie bedacht. In zes grote steden in Nederland, waaronder Utrecht, wordt deze actie gehouden. Via de site van de actie (https://followthepizza.nl) is de route van de bezorger te zien. De bedoeling is om als eerste bij de eindbestemming van de bezorging te komen. Wanneer je dat is gelukt win je een gratis pizza.

Over mogelijke onveilige toestanden in het verkeer maakt het bedrijf zich geen zorgen. “Natuurlijk hebben wij erover nagedacht en gekeken tot wat het kan resulteren”, vertelt Mooyman. “Maar we wisten van tevoren al dat we niet tientallen mensen achter onze scooter zouden aanrijden. Daarnaast hebben we ook wel aangegeven dat wanneer je de bezorger zou willen volgen dat je altijd gewoon de verkeersregels in acht moet nemen.”