UTRECHT – De jongens van New Kids staan vanavond in cafetaria ’t Hoekje op de Voorstraat in Utrecht. Zij zullen de cafetaria omtoveren tot bioscoop en zullen gelijktijdig hapjes bereiden en serveren aan de gasten.

De jongens komen naar Utrecht in het kader van het Nederlands Filmfestival dat gisteren van start is gegaan in Utrecht. De film New Kids Turbo zal tijdens dit festival eenmalig worden afgespeeld in cafetaria ‘t Hoekje. Tijdens het kijken van de film worden de bezoekers voorzien van gefrituurde versnaperingen gebakken door een van de acteurs van New Kids zelf.

Niet alle New Kids acteurs zullen vanavond aanwezig zijn in de cafetaria maar Steffen Haars en Flip van de Kuil staan klaar  om de aanwezige gasten te vermaken. Flip zal te vinden zijn achter de frituur om de hapjes te bereiden en Steffen zal in de buurt zijn van de projector.

Kaarten worden verkocht via de website van het Nederlands Filmfestival. Een medewerker van het Nederlands Filmfestival meldt dat er in het totaal 20 kaarten in de verkoop zijn gegaan, hiervan zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Kaartjes voor dit evenement zijn nog verkrijgbaar en kosten €19,00. De kaarten kunnen worden gekocht via de website van het Nederlands Filmfestival. Het evenement start om 16:30 en zal ongeveer twee uur duren.