De Britse acteur Tom Felton is aangekondigd als gast op de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht op 23 en 24 maart. De acteur is vooral bekend door zijn rol als Draco Malfoy in de Harry Potter-reeks.

Dutch Comic Con is het grootste evenement in Nederland rondom comics, gaming en merchandise. Het evenement vindt dit voorjaar plaats op 23 en 24 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang kunnen bezoekers meedoen aan verschillende activiteiten, wedstrijden en workshops en kunnen ze beroemdheden, zoals Once Upon A Time-actrice Jennifer Morrison, ontmoeten.

Tom Felton is de meest recente beroemdheid die is bekendgemaakt als gast. Hij zal 23 en 24 maart aanwezig zijn op het evenement, waar hij fans kan ontmoeten, foto’s met ze kan maken en handtekeningen kan uitdelen. De Britse acteur is bekend geworden dankzij zijn rol als Draco Malofy in de Harry Potter-films, maar hij heeft ook in de comic book gebaseerde serie ‘The Flash’ gespeeld. Fans zijn dan ook erg enthousiast over zijn komst naar Nederland.