De zoektocht naar de ware is niet gemakkelijk. Tinder of andere datingapps zijn voor veel mensen de oplossing. Toch valt dit niet bij iedereen in de smaak. In dat geval kan je altijd nog lekker gaan feesten. Aanstaande zaterdag 13 april is in het filmcafé het MNDR TNDR feest. Voor maar zes euro kun je op zoek gaan naar jouw prins(es) op het witte paard.

Wees maar niet bang dat je tegen een bezette man of vrouw loopt. Het MNDR TNDR feest is namelijk gericht op singles. Bij binnenkomst kies je een button uit met een persoon die het meest lijkt op jouw type. Dit kan dus ook laten zien dat je bi of gay bent. De buttons zijn elk feestje in een bepaald thema. Zo is Hollywood al langs geweest en is komend feest Disney aan de beurt. Dus je kan al letterlijk kiezen voor jouw prins of prinses. Naast de buttons word je gewapend met stickers. Net als op Tinder kan je mensen dan liken of zelfs super liken.

Volgens de Belgische organisator Robby Lannoy zijn de buttons een leuke ijsbreker. Hij dankt het succes van het feest aan de lage drempel. “In het slechtste geval heb je gewoon een leuk feestje. In het beste geval loop je naar buiten met de partner van je dromen.”

Het concept bestaat al langer. Het begon allemaal in een klein cafeetje in België. Dit was een totale overrompeling. “Voor de deur stond bijna 300 man.” Na een tijdje ging het feest ook naar Antwerpen. Daar werd het nog groter. Nu is het voor de derde keer in Utrecht gearriveerd.

“Tinder is toch vaak oppervlakkig. En als je iemand spontaan tegenkomt dan kan het zijn dat hij niet single is.” Voor Lannoy is dit feest echt speciaal voor singles. Maar mocht je van de markt zijn dan ben je ook welkom om je single vrienden bij te staan. In dat geval krijg je een speciale button. Zo kan iedereen gelijk zien dat jij bezet bent.