Het MKB Ondernemerscongres vindt jaarlijks plaats en wil dit jaar de ondernemer inspireren tot positief ondernemen. Voor het waarmaken van dit evenement besloten RTL Z en het MKB Ondernemerscongres samen te gaan werken. Deze manifestatie zal plaatsvinden op 26 oktober in het Beatrixtheater Utrecht.

Het congres zal de spits afbijten met een les van Ben Tiggelaar, een expert over leiderschap en veranderingen. Ben zal de deelnemers van deze samenkomst raadgeven over hoe men zich het beste kan onderscheiden. Tijdens dit college wordt positief ondernemen en positief leiderschap centraal gesteld. Na Tiggelaar zullen ook Jan van Setten en Victor Muller colleges geven, deze vinden later op de dag plaats.

Op dit evenement zullen er ook ondernemerscarrousels aanwezig zijn. De sprekers en belangrijke ondernemers die te gast zijn zullen door middel van een carrousel de vragen van de participanten gaan beantwoorden. Nevens zijn er ook kennispleinen te vinden en kunnen de ondernemers deelnemen aan ‘powersessies’.

Het congres zal beginnen om 12:30 en zal eindigen rond 22:00.