Na Queen is Elton John aan de beurt. Hij heeft zijn eigen film gekregen. Naast een wekelijkse dosis Elton John zijn er meer films die uitkomen deze week. Zo reizen we af naar Turkije en de nachtmerrie van tieners. Dus kijk mee met wat er deze week op het witte doek verschijnt.

Ma

Sue Ann koopt drank voor Maggie en haar vrienden, daarnaast biedt ze ook haar kelder aan als bar. Voor Maggie en haar vrienden lijkt ze de perfecte feest moeder. Maar de gastvrijheid van Sue Ann slaat om in een obsessie. De tieners belanden in een levende nachtmerrie.

De rol van Ma is voor Oscar-winnares Octavia Spencer. Je kan haar kennen van The Help, daar won zij een Oscar voor. Naast Spencer is ook Diana Silvers te zien. Haar kan je kennen van Booksmart of Glass. Daarnaast is ook Luke Evans, van Beauty and the Beast, te zien.

Deze horrorfilm is vanaf 30 mei te zien bij Pathé.

 

The Wild Pear Tree

De schulden gooien roet in het eten van Sinan. Al jaren droomt hij ervan om schrijver te worden. Na zijn studie keert hij terug naar zijn dorp om zijn eerste werk te publiceren maar dit gaat niet helemaal zoals geplant.

De film is Turks dus de cast ook. Mocht je wat verstand hebben van Turkse acteurs dan zijn hier de namen. Dogu Demirkol vertolkt de rol van Sinan Karasu, Murat Cemcir speelt Idris Karasu en daarnaast is Hazar Ergüçlü te zien als Hatice.

De Turkse drama is vanaf 30 mei te zien bij Springhaver en Hartlooper.

 

Rocketman

Deze fantasy musical is gebaseerd op het leven van Elton John. In 1972 is Elton bezig met de voorbereidingen van zijn album, met de iconische ‘Rocketman’. Dit album is voor Elton de doorbraak bij het grote publiek. Tijdens zijn tijd in de spotlight worstelt hij ook met depressie, een drugsverslaving en de acceptatie rond zijn seksuele geaardheid.

Elton John is zelf niet te zien in de film. Taron Egerton neemt de rol van Elton op zich. Je kan hem kennen van Eddy the Eagle. Daarnaast is Richard Madden te zien als voormalig manager John Reid, Bryce Dallas Howard als moeder Sheila Farebrother en Jamie Bell als schrijfpartner Bernie Taupin.

De film is vanaf 30 mei te zien bij Springhaver, Hartlooper en Pathé. Daarvoor zijn er wel een paar voorpremières.