De Zuidpassage in Hoog Catharijne opent vrijdag 9 november. Het winkelaanbod zal worden uitgebreid met winkels zoals BALR, Score, Ray-Ban en Levi’s. Niet alle winkels zullen direct openen.

Sarah Vehmeijer is shoppingcenter director van Hoog Catharijne. Ze is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het winkelcentrum. Volgens Sarah Vehmeijer komen er dertig nieuwe units in de nieuwe passage: 27 winkels en drie restaurants. De opening van de Zuidpassage maakt het voor bezoekers weer mogelijk om een rondje te lopen door Hoog Catharijne. “Er zijn een aantal vertakkingen, waardoor mensen rond kunnen lopen met het plein, de stadskamer, in het midden”, aldus Sarah Vehmeijer.

Nog niet alle winkels zijn klaar om te openen. Het tweede gedeelte van de fietsenstalling onder het Stationsplein is nog niet af en er wordt nog volop gewerkt aan de vernieuwing van het Gilden- en Godebaldkwartier. Volgens opdrachtgever Klépierre is het grootste gedeelte van Hoog Catharijne aan het einde van 2019 wel gereed.