UTRECHT – In de Winkel van Sinkel zal morgen de Pre-boekenweek party plaatsvinden. Op het feest zullen verschillende bekende schrijvers aanwezig zijn zoals Herman Koch, Kader Abdolah en Tommy Wieringa.

 Het feest is voorafgaand aan de Boekenweek van 2017; dit feest vindt plaats op 25 maart tot 2 april. Organisator van het feest is Janneke Siebelink, hoofdredacteur van het online magazine lees.bol.com.

Niet alleen bekende schrijvers komen in het licht te staan tijdens het feest; er is namelijk ook aandacht besteed aan opkomend talent en (nog) onbekende schrijvers. Zij kunnen tijdens het evenement gebruik maken van het podium om hun talenten te tonen aan de buitenwereld.

Het thema van de Boekenweek 2017 zal in het teken staan van de ‘Verboden Vruchten’. Het thema zal dan ook op verschillende manieren op het feest terug te vinden zijn. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld op de foto gaan in stijl van de ‘Verboden Vruchten’, meldt De Utrecht Internet Courant.

Volgens Renée van Heijnigen, sales en marketingmanager van de Winkel van Sinkel, is de locatie centraal gelegen en dus goed geschikt voor een evenement als deze. “Bol.com heeft ons benaderd met de vraag of er ruimte beschikbaar was en dat hadden wij. Daarnaast hebben wij ook een cultureel programma in de winkel, dus in die zin komt dat goed overeen met dit evenement.” Aldus van Heijnigen.

Het programma zal morgen om 17:00 uur beginnen en eindigt om 21:00 uur.