Het Aziatische street food restaurant Ān Ān opent naar verwachting eind november haar deuren in de Voorstraat. Het wordt het tweede restaurant in de Voorstraat van eigenaresse Hoamy Ly, die ook het Vietnamees restaurant Saigon bezit.

‘Restaurant Saigon is de laatste jaren ontzettend hard gegroeid. We merken dat er steeds meer vraag is naar de Vietnamese keuken en willen hier graag op inspelen, aangezien er nog maar weinig Vietnamese restaurants in Utrecht zijn’, licht Ly de keuze voor het nieuwe restaurant toe.

Ly wil dat de bezoekers van Ān Ān het gevoel krijgen dat ze echt even in een land als Vietnam zijn. ‘Ān Ān biedt kleinere, betaalbare gerechten aan, waardoor het geschikt is voor zowel een snelle lunch als een uitgebreid diner. De iconische Aziatische straatdecoratie moet je het idee geven dat je eventjes op de straten in Zuidoost-Azië bent’, vertelt Ly.

Inmiddels is de verbouwing van het pand waar Ān Ān zich zal gaan vestigen, op nummer 23 van de Voorstraat, in volle gang. De exacte openingsdatum van het restaurant is nog niet bekend, maar naar verwachting zal dat aan het eind van november zijn.