Het is alweer bijna pakjesavond en om de verjaardag van Sinterklaas te vieren verkoopt de Croquetten Boutique dit weekend kroketten met de pepernoot-mandarijn smaak. Het is een limited Edition kroket waar er maar 200 van zijn.

Speciaal voor Sinterklaas verkoopt de Croquetten Boutique op de Bakkerstraat dit weekend de pepernoot-mandarijn kroket. Het is natuurlijk lekker in style, want Sinterklaas komt er weer aan, zegt Desiree Stroes. ‘Op het moment hebben we er 200’, zegt de eigenaresse van de Croquetten Boutique ‘en in principe is het gewoon op is op, maar mocht er echt veel vraag naar zijn staan we natuurlijk zelf in de keuken, dus we kunnen makkelijk extra kroketten bij maken.’

De Croquetten Boutique is een nieuwe winkel die een week geleden is geopend op de Bakkerstraat in Utrecht. De eigenaren, Brian Steevens en Desiree Stroes, willen met hun winkel de ouderwetse kroket een nieuwe draai geven. Ze hebben daarom een hele boel nieuwe smaken zoals de paddenstoelen en pastinaak kroket en de appel en kaneel kroket. Ook is er gedacht aan de vegetariërs, want veel kroketten zijn zonder vlees. De lievelingssmaak van de eigenaren zelf is voor beide de rode curry kroket. ‘Al kunnen wij ook wel heel erg genieten van de garnalenkroket’, zegt Desiree.