UTRECHT- The Little Green Bag zal op Hemelvaartsdag haar deuren aan de Steenweg van Utrecht openen. Tijdens de opening zal ook de nieuw Easy Going collectie van Cowboys bag gelanceerd worden.

The Little Green Bag is een winkel die zich voornamelijk focust op de verkoop van tassen. Naast alleen fysieke winkels is er ook een website verbonden aan de winkel waar veel meer op besteld kan worden dan alleen tassen. De eigenaresse Maria Gandjapour is ooit gestart met een webshop en is daarna begonnen met het openen van winkels. The Little Green Bag heeft in Nederland al drie winkels, met de komst van het filiaal in Utrecht zal hier een vierde aan worden toegevoegd. Maria Gandjapour heeft hoge verwachtingen van het filiaal in Utrecht, en verwacht dat het concept perfect bij de Utrechtse bezoeker zal passen.

 Waarom heeft u ervoor gekozen om een winkel in Utrecht te openen?

“Utrecht is een prachtige stad met een sfeervol authentiek centrum. Dit past goed bij ons concept en onze doelgroep. Bovendien is het aanbod van tassen en accessoires in Utrecht niet zo groot en hebben we met deze winkel een verkooppunt centraal in Nederland.”

Wilt u in de toekomst meer winkels in het land openen?

“Ja, in de toekomst zouden we graag nog uitbreiden met een aantal mooie winkelsteden, maar voorlopig zijn er nog geen concrete plannen voor een nieuwe winkel.”

Wat voor toevoeging is The Little Green Bag aan het Utrechtse winkelgebied?

“Bij The Little Green Bag vind je een grote selectie aan trendy tassen en accessoire merken die in Utrecht nog niet veel verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de tassen van Cowboys bag, de regenjassen van Rains of de rugzakken van Herschel. Bovendien wordt deze winkel ook weer gemaakt in de herkenbare stijl van The Little Green Bag winkels in Rotterdam en Delft, zodat je relaxed en sfeervol kunt winkelen.”

Wat onderscheid The Little Green Bag van andere winkels het centrum van Utrecht?

“We hebben een vernieuwend omnichannel concept. Een sfeervolle winkel met een ruime collectie en daarnaast een webshop met meer dan 10.000 verschillende artikelen. In de winkel kun je reserveringen plaatsen om jouw favoriete tas te bekijken en online kun je bestellen en afhalen in een van onze winkels. Zo heb je de uitstraling en service van een boetiek, maar de keuze van een warenhuis.”

Welke verwachtingen heeft u van de winkel in het Utrechtse winkelgebied, denkt u dat de winkel bij de mensen aanslaat?

“De verwachtingen voor Utrecht zijn hoog. Wij verwachten dat het winkelende publiek dat Utrecht bezoekt over het algemeen perfect bij ons concept past. Daarnaast weten we al dat Utrecht een van onze belangrijkste steden waarvandaan online bestellingen komen, deze klanten zijn dus al bekend met onze webshop. En wij denken dat deze klanten de winkel in Utrecht dan ook zullen weten te vinden.”

Wat kan men verwachten van de opening op 25 mei?

“Iedereen is welkom om de winkel te komen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zullen er tot en met zondag openingsdeals in de winkel te vinden zijn. Op 25 mei ontvangen klanten 10% korting op de gehele collectie wanneer ze zich inschrijven bij ons loyaliteitsprogramma. Ook wordt er shoptegoed verloot en kun je een  Cowboys bag tas uit de collectie winnen. Er is voor ieder wat wils.”

Wat kan men verwachten na de opening, zijn er bijvoorbeeld leuke acties?

“De acties blijven tot en met zondag 28 mei geldig. Daarnaast zullen er verschillende evenementen plaatsvinden in de winkel. Zoals een stijladvies van horlogemerk Cluse op vrijdag 26 mei of de mogelijkheid om je Cowboys bag tas te personaliseren door een professionele tattoo artist op zondag 28 mei.”