Op 1 september heeft Roxy’79 Vintage haar winkeldeuren al voor het publiek geopend, maar aankomende zaterdag is de officiële opening van de kledingwinkel aan de Nachtegaalstraat. Volgens eigenaar Jente van der Velden belooft het een feest te worden met veel vintage kleding en bubbels.

De gedachte achter de kledingzaak is om vooral een duurzame uitkomst te bieden voor fast fashion. ‘Wij willen dat het recyclen van kleding gangbaarder wordt, en ook is het doel om het ecologisch bewustzijn van mensen te vergroten.’ Aldus de eigenaar.

Verder vertelt Jente: ‘Roxy‘79 Vintage staat te popelen om de klant te laten zien wat vintage kleding te bieden heeft, en waarom het dragen hiervan nou zo leuk is,’. De winkel verkoopt vintage kleding, schoenen, tassen, accessoires en sieraden. Dit zijn vooral stukken van de Jaren 60 tot de Jaren 90.

Het openingsfeest is zaterdag 7 oktober vanaf 17.00, in de winkel, aan de Nachtegaalstraat 36. Er zal een DJ aanwezig zijn, je kunt er stylingtips krijgen en een drankje drinken.