UTRECHT- De jaarbeurs staat op 9, 10 en 11 in het teken van de week van de ondernemer. Tijdens de week van de ondernemer probeert de organisatie de ondernemer op allerlei manieren te stimuleren. Dit meldt organisator Synpact op haar website.

Tijdens het evenement worden er lezingen gegeven door experts en topondernemers, zoals Jeroen Hitse, CEO van thuisbezorgd.nl, Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon, Pieter Zwart, CEO van Coolblue en door Henk Kamp, minister van economische zaken. Er worden ook workshops gegeven door verschillende ervaringsdeskundigen. Door middel van lezingen en presentaties zullen zij hun kennis, ervaring en geheimen proberen over te brengen. “Wij organiseren dit evenement om de ondernemer van vandaag te inspireren, en kennis bij te brengen”, zegt Remko Wouters medewerker bij Synpact.

Bezoekers worden op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen rondom groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. Ook is het voor veel ondernemers een goed evenement om te netwerken en andere ambitieuze ondernemers te ontmoeten. Elk jaar wordt het evenement door zo’n tienduizend ondernemers bezocht laat organisator synpact weten op hun website. “Het evenement is erg in trek, dit komt door haar diversiteit”, zegt Wouters.