UTRECHT - Toen de C&A aan Vredenburg op 23 april definitief haar deuren sloot, werd het afwachten welke winkel nu op deze locatie zou worden gevestigd. En nu weten we eindelijk wat er in ieder geval de komende maanden gaat zitten. Een pop-upstore, gevuld met kerstbomen, kerstballen, versiersels, glinsterende slingers en ga zo maar door. Voor als het nog niet duidelijk was; een kerstwinkel dus.

Vanaf eind deze maand zal er de naam ‘It’s All About Christmas’ op de gevel staan. Last van ruimteoverschot zullen ze niet hebben, aangezien de winkel maar liefst 3.000 verschillende kerstversiering zal gaan verkopen. De winkel hoort bij een grotere onderneming, genaamd Michael’s Import Export B.V., waarvan het kantoor zich vestigt in Groenlo. Daarbij hoort ook een webshop die het hele jaar te bezoeken is.

De verwachtingen die er zijn, zijn dat naar verluidt een groot aantal mensen eropaf zullen komen. Er is voor ieder wat, maar dat kan ook niet anders met 3.000 verschillende versieringen. Inmiddels staan er al een paar kunstkerstbomen in de etalage en een aantal mensen vinden dit in september nog ietsjes vroeg; ‘In september weiger ik aan kerst te denken. De zomer is nog niet eens officieel over,’ spreekt Joris, een voorbijganger.

De deuren zijn geopend vanaf begin oktober.